SC CRISTAL SRL este o companie din domeniul Tehnologiei Comunicaţiei şi a Informaţiei din România (TIC) care furnizează produse şi servicii profesionale în domeniul sistemelor de supraveghere video.

SC CRISTAL SRL are sediul social în BACĂU, Str. Letea nr. 2 şi este înregistrată la Oficiul Registrul Comerţului sub nr. J04/21/1992, CUI 951839, atribut fiscal RO, capital social 200 RON având cont bancar în RON IBAN RO25CARP004100834758RO01, deschis la Banca Patria Bank, fosta Carpatica.

Compania noastră, cu o experienţă de importator de peste 7 ani în România, oferă servicii esențiale în dezvoltarea CCTV.

Camerele de supraveghere de pe acest site sunt soluţia perfectă pentru a vă proteja bunurile şi persoanele dragi. Oriunde vă aflați în lume, fie că doriți să trageţi o privire la casa dumneavoastră și la cei dragi pentru a vă asigura că totul este în regulă sau pentru a vă supraveghea de îndeaproape afacerea ca o măsură preventivă, cu o cameră de supraveghere potrivită este foarte uşor.

Oferim cele mai mici preţuri din online la foarte multe articole de pe acest site, compania noastră încearcă astfel să ofere produse de calitate cu cel mai mic adaos comercial din piaţă.

În mod evident, sentimente ca îndoiala, teama, nesiguranța, pericolul duc la neliniște și îngrijorare în rândul persoanelor întotdeauna grăbite și preocupate să-şi îndeplinească activitățile şi solicitările zilnice. Timpul nu este niciodată suficient, nu putem fi în același loc, în același timp, atât viața de familie cât şi serviciul necesită responsabilitate, seriozitate, eficienţă, dar mai ales,prezență. Trăim mai liniștiţi și mai puțin stresaţi știind că, într-un fel, suntem prezenți în locuri în care nu putem fi datorită înregistrărilor video realizate de camerele de supraveghere. Asadar, putem reconstrui cu ușurință și să clarificăm circumstanțele care, uneori, duc la evenimente nefericite. Mai mult decât atât, un sistem de cameră de supraveghere este o soluție eficientă pentru a ţine hoții și spărgătorii la distanţă de bunurile tale, să-i descurajeze și desigur, să-i înregistreze.

De ce să alegeți camerele noastre de supraveghere?

+ Pentru a vă asigura securitatea casei sau a afacerii;

+ Pentru a vă proteja familia, casa și afacerea împotriva spargerilor, furturilor și vandalismului ca măsură preventivă;

+ Pentru a descuraja potențialii hoți și spărgători;

+ Înregistrările sunt instrumente utile pentru a identifica și pentru a prinde potențialii intruși, hoți, criminali, violatori, atât pentru noi cât și pentru Poliție, atunci când aceştia se confruntă cu cazuri penale sau, cel puțin, pot constitui dovezi solide care să faciliteze capturarea şi condamnarea lor. Munca lor este facilitată şi noi suntem mai liniștiți.

Știind că aveți o dovadă a activităților desfășurate pe proprietatea dumneavoastră, atunci când nu sunteți acolo, vă asigură acel sentiment de pace interioară, care, indiferent de ce se întâmplă, infractorul va fi prins.

Securitatea casei cu un sistem complet de supraveghere video este cea mai bună investiție pe care ați putea să o faceți pentru siguranța celor dragi.